Familie De BeuleFamilie De Beule

15-17 september 2023 Schitterend weekend in en vanuit 't Rysselhof. Zeer vriendelijke en gedienstige ontvangst Stijlvolle, luxueuze vakantiewoning met veel mogelijkheden. om heerlijk te ontspannen. Heel wat leuks in de nabije omgeving. Wij: Jan, Stefanie, Bent en Sam; Gerrit, Annelies en Jan;; Francine en Louis vonden het SUPER!

Familie De Beule

15-16-17 september 2023 Wij hebben heerlijk genoten in deze prachtige vakantiewoning met alle comfort. Heel vriendelijk en gedienstig onthaal. De omgeving gaf ons de gelegenheid enerzijds om tot rust te komen, anderzijds om sportief te ontspannen. Jan, Stefanie, Bent en Sam; Gerrit, Annelies en Jan; Louis en Francine.

Familie Hoofdjes van Dikkebus

23-24-25 augustus
Een prachtige vakantiewoning die tot in de puntjes in orde is. Aan alles werd gedacht! Ook voor de kids is er heel veel aanwezig, ze hebben er enorm van genoten! Jullie zijn de 5 sterren meer dan waard!! We komen zeker terug.

 

The Woodstock bende

17-18-19 augustus
Het was heerlijk genieten in deze oase van rust. Het ontbijt was lekker kraakvers. Met andere woorden een aanrader en zeker voor herhaling vatbaar! Alle comfort was aanwezig.

NRW (DE)

Richtig Schön hier jeder zeit. Kommen wir gerne zurück! Ein richtiges luxus-villa. Ein Super Standort, alles wunderschön, Sauber, keine frage man kann hier von Boden essen! LOL! Grüsse aus Köln und danke schön!

 

1 2

Schrijf een recensie