Huur een scooter

Wil je eens onthaasten of genieten van de omgeving op een avontuurlijke manier, huur dan een scooter bij ons! De mooie routes op gps brengen je langs diverse kronkelende landweggetjes, mooie weide-en natuurlandschappen en natuurlijk de prachtige kreken waar je uren kan toeren met een scooter. Maar ook naar zee door mooie natuurlandschappen langs dijken en polders richting Breskens, Cadzand en Nieuwvliet behoren tot de vele mogelijkheden. Via deze routes wissel je de landelijke ritjes af met een terrasje waar je kan genieten van een natje en een droogje. Leuk om te doen met de familiemaar ook als een verrassend romantisch ritje met je partner of andere speciale gelegenheden. Ook kunnen wij arrangementen op maat uitwerken. Iedereen kan mee, groot, klein, jong en oud. Er is zelfs de mogelijkheid van een heerlijke picknick tijdens een gezellige rit. Een dag om nooit te vergeten! Onze scooters met gps staan voor je klaar.

Extra opgelegde modaliteiten van de verzekering

  • De huurder/bestuurder moet gedomicilieerd zijn in België, Nederland of Luxemburg.
  • De huurder moet minimum 21 jaar oud zijn, mag geen ontzetting tot sturen hebben opgelopen en is in het bezit van een geldig bromfiets en/of een autorijbewijs.
  • Voorlopige rijbewijzen worden in geen geval toegelaten. Geen rijbewijs? Stap dan achterop als passagier.
  • Is de huurder een rechtspersoon, dan dient gereserveerd te worden door de natuurlijke persoon die de rechtspersoon conform de statuten kan en mag vertegenwoordigen.
 

Huur een fiets

Je kan ook elektrische fietsen huren bij Vakantiehuis ‘t Rysselhof en op die manier de streek verkennen.
Fietsroutes en kaarten zijn aanwezig in het vakantiehuis.

De onkosten voor de optie huur scooters of fietsen worden ter plaatse geregeld.
Graag bij de reservering vermelden of u scooters of fietsen wenst te huren.